Skip to main content

Sylvia

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Sylvia, voor velen een vertrouwd gezicht achter de receptie bij Mahorokan. Ik sport al meer dan dertig jaar bij onze Sports Club en heb talloze lijnpogingen gedaan. Maar nooit gedacht dat ik ooit weer eens op een voor “mij” mooi gewicht zou komen. Ik heb geen probleem met het afvallen, maar wel met het op gewicht blijven. In juli 2015 ben ik begonnen met de 21 Days Food Challenge en mijn startgewicht was toen 64,5 kg. In die periode was ook al de PFT van start gegaan en omdat ik zoveel positieve reacties en enthousiaste mensen om mij heen zag dacht ik, dat ga ik gewoon ook nog eens doen.

In het begin vond ik die 5 maanden best wel lang maar ze zijn eigenlijk omgevlogen. Voor mij zijn de schema’s en vooral de positieve inbreng van Chantal heel belangrijk geweest. Ik kwam tot de conclusie dat het geen dieet is maar een ander voedingspatroon volgen, een verandering van leefstijl. Ik ben nu 59 jaar dus leeftijd speelt echt geen rol voor het volgen van dit traject met de trainingen. Ik heb het ook gewoon helemaal op eigen kracht gedaan.

Mijn uitdaging voor het tweede traject is op gewicht blijven en deze leefstijl nog meer eigen maken.

Groetjes Sylvia

  • Gewicht 60,5 kg – 53,0 kg
  • Vetpercentage 34,0% – 29,1%
  • Schouders 95 cm – 93 cm
  • Borstomvang 108 cm – 96 cm
  • Taille 78 cm – 72 cm
  • Heupen 99 cm – 90 cm

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Sylvia, voor velen een vertrouwd gezicht achter de receptie bij Mahorokan. Ik sport al meer dan dertig jaar bij onze Sports Club en heb talloze lijnpogingen gedaan. Maar nooit gedacht dat ik ooit weer eens op een voor “mij” mooi gewicht zou komen. Ik heb geen probleem met […]