Skip to main content
  • al jaren een begrip in maassluis

Mahorokan Sports Club is in 1957 begonnen met judolessen. Wij zijn een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een modern multifunctioneel sportcentrum met jarenlange ervaring, deskundigheid en professionaliteit op het gebied van sport. Judo speelt nog steeds een prominente rol met de verschillende selecties, maar inmiddels is daar een breed aanbod van andere trainingsvormen aan toegevoegd.

De Sports Club beschikt over een fitness met moderne apparatuur en verschillende zalen voor groepslessen. Onze deskundige instructeurs werken met veel enthousiasme en passie aan het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid van onze klanten en ervoor zorgen dat jij het maximale uit je training kunt halen. Het is onze motivatie om jou plezier te laten beleven aan het sporten.

Mahorokan Sports Club biedt iedereen, zowel beginners als gevorderden, van kinderen tot senioren de mogelijkheid om lekker te trainen en individueel of gezamenlijk te werken aan de gestelde doelstellingen. Of je nu meer spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of gewoon even wilt ontspannen: door ons grote aanbod aan trainingsmogelijkheden kun je kiezen wat het beste bij jou past: groepslessen, zelfstandig trainen, personal training of op maat gemaakte programma’s.

Daarnaast is er een praktijk voor fysio- en manuele therapie, bij binnenkomst een gezellige balie & bar met zitjes voor koffie of een sportdrankje en een sportshop.

Wij bieden jou een sportomgeving waar jij je thuis voelt en goede persoonlijke begeleiding krijgt om je doelen te behalen.

“Mahorokan Sports Club is een modern multifunctioneel sportcentrum met jarenlange ervaring, deskundigheid en professionaliteit op het gebied van sport.”

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan één van de PFT trajecten, groepslessen, fitness of judo? Meld je vandaag nog aan!