Mahorokan Sports Club

Sportshop

In sportshop kun je terecht voor judo gerelateerde materialen en sportvoeding en supplementen.

Judo

De judopakken, judobanden en sporttassen die verkrijgbaar zijn in de sportshop zijn van het merk Matsuru.

We verkopen 2 typen judopakken:

  • wedstrijd judopakken
  • recreatie judopakken

De judopakken zijn er in verschillende maten. De meeste maten hebben wij op voorraad, maar indien niet voorradig kunnen wij ze bestellen. Voor het gemak hebben wij enkele judopakken uithangen in de sportshop zodat je de juiste maat kunt bepalen.

Mocht je nog vragen hebben of een pak willen passen, geef dit dan aan bij de balie. Onze medewerkers helpen je graag verder. Judo je op één van onze locaties? Dan kun je een pak bestellen bij je leraar of lerares. Zij kunnen je tevens adviseren als je niet zeker weet welke maat of welk pak je nodig hebt.

Sportvoeding en supplementen

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Als aanvulling op jouw training verkopen wij voedingssupplementen van het merk QNT. De kwalitatief goede producten bevatten alles wat je nodig hebt naast je (kracht)training. De light digest whey protein is een nieuwe generatie eiwitten. Extreem licht, zodat het gebruikt kan worden in elk programma voor spieropbouw & behoud, gewichtsverlies en natuurlijk herstel. Er is brede range aan smaken verkrijgbaar, ook vegan! Naast de Whey Protein verkopen we ook creatine, diverse vitamines, eiwitrepen, eiwit coockies, sportdrank en kant en klare eiwitshakes (heel handig om mee te nemen). Op deze manier bieden wij extra ondersteuning aan iedereen die verandering wil aanbrengen in zijn of haar leven.

Wil je meer informatie of producten aanschaffen, vraag dit dan na bij de balie.
Onze medewerkers helpen je graag verder.

Interesse?
Loop dan gerust eens binnen.

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan één van de PFT trajecten, groepslessen, fitness of judo? Meld je vandaag nog aan!

logo mahorokan sports club maassluis

© Mahorokan Sports Club. All rights reserved.
Webdesign de plantage grafische vormgeving