Skip to main content

Mahorokan Sports Club

Sportshop

In sportshop kun je terecht voor judo gerelateerde materialen en sportvoeding en supplementen.

Judo

De judopakken, judobanden en sporttassen die verkrijgbaar zijn in de sportshop zijn van het merk Matsuru.

We verkopen 2 typen judopakken:

  • wedstrijd judopakken
  • recreatie judopakken

De judopakken zijn er in verschillende maten. De meeste maten hebben wij op voorraad, maar indien niet voorradig kunnen wij ze bestellen. Voor het gemak hebben wij enkele judopakken uithangen in de sportshop zodat je de juiste maat kunt bepalen.

Mocht je nog vragen hebben of een pak willen passen, geef dit dan aan bij de balie. Onze medewerkers helpen je graag verder. Judo je op één van onze locaties? Dan kun je een pak bestellen bij je leraar of lerares. Zij kunnen je tevens adviseren als je niet zeker weet welke maat of welk pak je nodig hebt.

Sportvoeding en supplementen – XXL Nutrition

Bij onze Sports Club streven we ernaar om onze leden te voorzien van alles wat ze nodig hebben om hun fitnessdoelen te bereiken. Wij weten ook hoe belangrijk het is om de juiste voedingssupplementen te gebruiken om je trainingsresultaten te optimaliseren. Daarom hebben we gekozen om samen te werken met XXL Nutrition, een toonaangevend merk op het gebied van voedingssupplementen en sportvoeding.

Bij XXL Nutrition geloven ze in de kracht van voeding om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, vet wilt verliezen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, XXL Nutrition heeft een breed scala aan producten die je kunnen helpen je doelen te bereiken.

Of je nu op zoek bent naar eiwitshakes, pre-workout supplementen, vitamines of andere sportvoedingsproducten, hun uitgebreide assortiment biedt voor elk wat wils.

Wil je meer informatie of producten aanschaffen, vraag dit dan na bij de balie.
Onze medewerkers helpen je graag verder.

Interesse?
Loop dan gerust eens binnen.

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan één van de PFT trajecten, groepslessen, fitness of judo? Meld je vandaag nog aan!