• Fitness

Mahorokan Sports Club

Fitness

De fitnessruimte bij Mahorokan Sports Club is voor iedereen die op een sportieve manier aan zijn/haar lichamelijke conditie wil werken.

Op de verschillende apparatuur kan er gewerkt worden aan de verschillende trainingsdoelen. Graag afvallen (calorieen verbranden) en spierverstevigende oefeningen? Maak dan gebruik van de cardio apparatuur en/of power plates. Meer spierkracht? Dan zijn er de traditionele fitness toestellen en de losse gewichten. Andere wensen? Onze instructeurs maken in overleg met de klant een individueel trainingsschema en begeleiden om het trainingdoel te bereiken.

Wat is Fitness?

Fitness is een training waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen het trainen van de verschillende spiergroepen, het trainen van het uithoudingsvermogen of beide. In het sportcentrum wordt gewerkt met gebruiksvriendelijke en veilige apparatuur van het wereldbekende merk “Life Fitness”. Er kan gebruik gemaakt worden van de traditionele fitness: toestellen voor spierverstevigende en versterkende oefeningen en/of van de cardio-fitness: fiets-, roei-, loop-, en step-toestellen voor het vergroten van het uithoudingvermogen.

Voor wie is Fitness?

Voor iedereen vanaf 16 jaar. Fitness heeft voor iedere deelnemer een geschikt programma op eigen niveau. Onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers worden de verschillende fitness-programma’s uitgelegd waarna er op voor de deelnemer eigen gekozen tijden kan worden getraind.
Naast de specifieke programma’s zoals een basis-, afslank-, ski-, 50-plus- of survivalprogramma, kan natuurlijk ook het programma aangepast worden naar de persoonlijke wensen van iedere deelnemer.

Tarieven voor het maken van een persoonlijk schema.

€ 20,- Schema met uitleg.

€ 40,- Schema met uitleg en begeleiding in de fitness.

Openingstijden

 • Maandag

  08.00-21.30

 • Dinsdag

  08.00-21.30

 • Woensdag

  08.00-21.30

 • Donderdag

  08.00-21.30

 • Vrijdag

  08.00-21.30

 • Zaterdag

  08.00-14.00

 • Zondag

  08.00-14.00

“Doordat de programma’s naar de specifieke wensen van iedere deelnemer gemaakt kunnen worden zal er snel resultaat zijn.”

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan één van de PFT trajecten, groepslessen, fitness of judo? Meld je vandaag nog aan!

logo mahorokan sports club maassluis

© Mahorokan Sports Club. All rights reserved.
Webdesign de plantage grafische vormgeving