Skip to main content
 • Fitness: de sleutel tot een sterk en gezond leven!

  Fitness

De sleutel tot een sterk en gezond leven!

De fitnessruimte bij Mahorokan Sports Club staat open voor iedereen die op een sportieve manier aan zijn of haar fysieke conditie wil werken. We bieden diverse trainingsmogelijkheden om aan jouw specifieke doelen te werken. Wil je graag werken aan je conditie of afvallen? Maak gebruik van onze cardio-apparatuur. Voor meer spierkracht en het verstevigen van je lichaam zijn er traditionele fitnesstoestellen en losse gewichten. Heb je andere wensen? Onze instructeurs stellen graag in overleg met jou een persoonlijk trainingsschema op en begeleiden je om je trainingsdoelen te bereiken.

Wat is Fitness?

Het is een training waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen het trainen van de verschillende spiergroepen, het trainen van het uithoudingsvermogen of beide. In het sportcentrum wordt gewerkt met gebruiksvriendelijke en veilige apparatuur van het wereldbekende merk “LifeFitness”. Er kan gebruik gemaakt worden van de traditionele toestellen voor spierverstevigende en versterkende oefeningen en/of van de cardio: fiets-, roei-, loop-, en step-toestellen voor het vergroten van het uithoudingvermogen.

Voor wie is Fitness?

Bij Mahorokan Sports Club is iedereen vanaf 16 jaar welkom. We bieden diverse geschikte programma’s op verschillende niveaus, met begeleiding van ervaren trainers. Ontdek onze diverse trainingsprogramma’s en train op zelfgekozen tijden.

Naast de specifieke programma’s zoals een basis-, afslank-, ski-, 50-plus- of survivalprogramma, kan natuurlijk ook het programma aangepast worden naar de persoonlijke wensen van iedere deelnemer.

Tarieven voor het maken van een persoonlijk schema.

€ 20,- Schema met uitleg.

€ 40,- Schema met uitleg en begeleiding.

Openingstijden

 • Maandag

  08.00-21.30

 • Dinsdag

  08.00-21.30

 • Woensdag

  08.00-21.30

 • Donderdag

  08.00-21.30

 • Vrijdag

  08.00-21.30

 • Zaterdag

  08.00-14.00

 • Zondag

  08.00-14.00

“Doordat de programma’s naar de specifieke wensen van iedere deelnemer gemaakt kunnen worden zal er snel resultaat zijn.”

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan één van de PFT trajecten, groepslessen, fitness of judo? Meld je vandaag nog aan!