Skip to main content
 • Fysiotherapie, persoonlijke en efficiënte hulp bij gezondheidsproblemen

Praktijk voor Fysiotherapie

Paraplus

Hoi, wij zijn Paraplus. Een paramedisch centrum met verschillende behandeldisciplines.
Paraplus staat voor ‘Gewoon goede zorg’. Door samen te werken met huisarts en specialist, maar ook met andere (para)medische hulpverleners en personal trainers proberen wij jou zo persoonlijk en efficiënt mogelijk te helpen met je gezondheidsprobleem.

Op deze geheel vernieuwde locatie in Mahorokan Sports Club bieden wij fysiotherapie en diëtiek aan.

Zo zal fysiotherapeute Peggy Vink je graag helpen met algemene en sport gerelateerde klachten. In maart start zij met de opleiding tot handtherapeute. Fysio- en manueeltherapeute Caroline Mulder is onder andere gespecialiseerd in schouderklachten en actief in het Schouder Netwerk Rotterdam Drechtsteden. Daarnaast behandelt zij als manueeltherapeute ook rug-/nekklachten en hoofdpijnklachten. Fysiotherapeut Patrick Hetem is echografist en heeft zijn opleiding tot MSC orofaciaal therapeut bijna afgerond. Bij hem kun je specifiek terecht voor kaak gerelateerde klachten, hoofdpijn en duizeligheid, maar ook sport gerelateerde klachten.
Diëtiste Miranda Doorduin van Vitae Voedingsadviesbureau zal op de donderdagmiddag aanwezig zijn.

Naast onze behandelruimte maken wij ook gebruik van de sportfaciliteiten van Mahorokan Sports Club en behandelen wij patiënten aan huis.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.para-plus.nl,
010-5918185 of 085-0604720, info@para-plus.nl

Paraplus is in Maassluis ook gevestigd in de Steendijkpolder op het Westeinde 16 en op de Govert van Wijnkade 13-15.Openingstijden

 • Maandag

  08.00-20.00

 • Dinsdag

  08.00-18.00

 • Woensdag

  07.00-12.30

 • Donderdag

  08.00-12.00

 • Vrijdag

  13.00-17.00

“Gewoon goede zorg”