Praktijk voor Fysiotherapie

Paraplus

Hoi, wij zijn Paraplus. Een paramedisch centrum met verschillende behandeldisciplines.
Paraplus staat voor ‘Gewoon goede zorg’. Door samen te werken met huisarts en specialist, maar ook met andere (para)medische hulpverleners en personal trainers proberen wij jou zo persoonlijk en efficiënt mogelijk te helpen met je gezondheidsprobleem.

Op deze geheel vernieuwde locatie in Mahorokan Sports Club bieden wij fysiotherapie en diëtiek aan.

Zo zal fysiotherapeute Peggy Vink je graag helpen met algemene en sport gerelateerde klachten. In maart start zij met de opleiding tot handtherapeute. Fysio- en manueeltherapeute Caroline Mulder is onder andere gespecialiseerd in schouderklachten en actief in het Schouder Netwerk Rotterdam Drechtsteden. Daarnaast behandelt zij als manueeltherapeute ook rug-/nekklachten en hoofdpijnklachten. Fysiotherapeut Patrick Hetem is echografist en heeft zijn opleiding tot MSC orofaciaal therapeut bijna afgerond. Bij hem kun je specifiek terecht voor kaak gerelateerde klachten, hoofdpijn en duizeligheid, maar ook sport gerelateerde klachten.
Diëtiste Miranda Doorduin van Vitae Voedingsadviesbureau zal op de donderdagmiddag aanwezig zijn.

Naast onze behandelruimte maken wij ook gebruik van de sportfaciliteiten van Mahorokan Sports Club en behandelen wij patiënten aan huis.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.para-plus.nl,
010-5918185 of 085-0604720, info@para-plus.nl

Paraplus is in Maassluis ook gevestigd in de Steendijkpolder op het Westeinde 16 en op de Govert van Wijnkade 13-15.


Inloopspreekuur fysiotherapie bij Mahorokan Sports Club

Elke dinsdag is er van 10.00 – 11.00 uur een inloopspreekuur bij de fysiotherapeuten van Paraplus.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor mensen die advies willen over bewegen of over andere lichamelijke klachten. Het spreekuur duurt 15 minuten per persoon waar je gratis aan kan deelnemen! Een eventueel vervolg hierop is wel betaald.

Ben je nu aan het sporten en heb je last van je rug, knieën, heupen, schouders of andere klachten en word je daardoor beperkt? Dan kan het spreekuur een goede, laagdrempelige manier zijn om weer lekker aan de slag te kunnen. 

Het spreekuur niet alleen voor mensen die bij Mahorokan Sports Club aan het sporten zijn. Zit je met andere klachten waarvoor je graag een keer hulp/advies zou willen hebben? Kom dan eens langs tijdens ons spreekuur!


Openingstijden

 • Maandag

  08.00-20.00

 • Dinsdag

  08.00-18.00

 • Woensdag

  07.00-12.30

 • Donderdag

  08.00-12.00

 • Vrijdag

  13.00-17.00

“Gewoon goede zorg”

logo mahorokan sports club maassluis

© Mahorokan Sports Club. All rights reserved.
Webdesign de plantage grafische vormgeving