Skip to main content

Simone

Na een lange tijd ongelukkig met mezelf en m’n lichaam geweest te zijn kwam ik bij Mahorokan terecht. In februari 2016 ben ik onder begeleiding van Rik gestart met PFT. De eerste maanden had ik mijn voeding totaal niet onder controle, ik geloofde dat het met sporten alleen ook wel goed zou komen. Ik voelde me wel fitter alleen de resultaten waren er nog niet. Vanaf de vierde maand heb ik ook mijn voeding drastisch aangepakt. Vanaf dat moment viel ik centimeters en kilo’s af. Ik had zeker nog mijn ups en downs, maar door het vertrouwen en de steun van Rik pakte ik de draad elke keer weer op. Nu 1,5 jaar later spreken de resultaten voor zich. Niet alleen mijn lijf ziet er anders uit, ik voel me ook een totaal ander persoon.

Ondanks dat ik een alleenstaande moeder ben en een hele drukke baan heb zijn de programma’s van PFT heel goed te combineren. Dus wil je beter in je vel zitten, kies voor jezelf en start vandaag nog met Persoonlijk Fitness Traject!

Na een lange tijd ongelukkig met mezelf en m’n lichaam geweest te zijn kwam ik bij Mahorokan terecht. In februari 2016 ben ik onder begeleiding van Rik gestart met PFT. De eerste maanden had ik mijn voeding totaal niet onder controle, ik geloofde dat het met sporten alleen ook wel goed zou komen. Ik voelde […]