Skip to main content

Chantal

Jaren heb ik gesport bij Mahorokan Sports Club, maar ben ik nooit verder gekomen dan de zalen waar de step, combat en attack gegeven werden. Na een hardloop ‘carrière’ van 2 jaar ben ik vorig jaar weer gaan sporten bij Mahorokan Sports Club. En dat was hard nodig. Uiteindelijk 1 juni gestart met de 21 Days Food Challenge. Er ging een wereld voor me open van o.a. burpees en ik volgde hele andere lessen dan voorheen zoals, GRIT, CXWORX en PGT. Daarnaast was de verandering in mijn voedingspatroon ook wel even wennen. De 21 dagen werden iets langer en per 1 november ben ik gestart met het Persoonlijk Fitness Traject. Inmiddels zijn de eerste 5 maanden voorbij en ga ik door met mijn 2e Persoonlijk Fitness Traject.

Ik had nooit gedacht dat krachttraining ook leuk kon zijn, al kan ik het niet laten alsnog 1 of 2  groepslessen per week te volgen.

Ik wil graag Rik, Chantal en alle deelnemers van de 21 Days Food Challenge en het Persoonlijk Fitness Traject bedanken voor alle adviezen en tips!

Groetjes Chantal

Jaren heb ik gesport bij Mahorokan Sports Club, maar ben ik nooit verder gekomen dan de zalen waar de step, combat en attack gegeven werden. Na een hardloop ‘carrière’ van 2 jaar ben ik vorig jaar weer gaan sporten bij Mahorokan Sports Club. En dat was hard nodig. Uiteindelijk 1 juni gestart met de 21 […]