Skip to main content

Joyce

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Joyce en ben al ongeveer 30 jaar verbonden aan Mahorokan, vroeger als judoka en nu als judolerares. Als klein meisje ben ik begonnen met judoën en dit heb ik op een redelijk hoog niveau gedaan. We trainden toen 5 dagen in de week en soms zelfs twee keer per dag.

Nadat ik in 2000 van mijn eerste zoon was bevallen was ik eigenlijk best weer snel op mijn wedstrijd gewicht van 63 kg en ben ik ook weer wedstrijden gaan doen. Toen ik in 2002 weer zwanger was ben ik gestopt met judoën en heb ik daarna alleen nog maar les gegeven.

Na de tweede raakte ik het gewicht niet meer kwijt en had ik ook eigenlijk niet zo´n zin meer om altijd maar op m’n gewicht te moeten letten tot afgelopen mei. Ik werd toch wel een beetje te zwaar en had gehoord van de PFT. Een 5 maanden programma waarin ik geholpen zou worden met afvallen en trainen. Er waren goede resultaten dus ik dacht laat ik dat dan maar eens proberen na alle andere mislukte pogingen. Ik ben toen begonnen en na de eerste maand was er al erg veel gewicht af en ook m’n vetpercentage was veel lager. Het fijne van dit programma is dat je goede begeleiding krijgt. Trainingsschema´s met veel variatie en goede uitleg van de oefeningen en ondersteuning op het gebied van je voeding.

Voor mij en velen is het een succes en ik ben blij dat ik op mijn oude wedstrijd gewicht terug ben. Inmiddels ben ik ook doorgegaan met het vervolg van het programma.

Succes voor diegene die dit ook gaan doen,
het is echt een aanrader!

Joyce is in 5 maanden 16 kg afgevallen, heupen -16 cm en taille -16 cm

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Joyce en ben al ongeveer 30 jaar verbonden aan Mahorokan, vroeger als judoka en nu als judolerares. Als klein meisje ben ik begonnen met judoën en dit heb ik op een redelijk hoog niveau gedaan. We trainden toen 5 dagen in de week en soms zelfs twee keer […]